| |     Deutch | English  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:00 – 16:00 časova
Konzularno odeljenje:                              Rad sa strankama: 8:30 - 13:00 časova - sredom i od 15:00 do 18:00 časova

Praznici

Adresa
Harvestehuder Weg 101
D-20149 HAMBURG
NEMAČKA

Telefon: + 4940 / 416-22-60, 416-22-612 Lokacija/Mapa
Faks:     + 4940 / 410-47-47 Konzularna nadležnost
E-mail: info@gkrshamburg.de;                                   gk_hamburg@web.de Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.hamburg.mfa.gov.rs  

                                            OVDE PROVERITE DA LI JE URAĐEN VAŠ BIOMETRIJSKI PASOŠ

OVDE PROVERITE DA LI JE URAĐEN VAŠ BIOMETRIJSKI PASOŠ

 

O B A V E Š T E N J E

Obaveštavamo građane da iz tehničkih razloga od 01. maja 2016.godine sredom posle podne nećemo primati zahteve za izdavanje novih pasoša. Uručenje gotovih pasoša obavljaće se sredom posle podne nesmetano. Ova mera je privremena i o njenom ukidanju obavestićemo blagovremeno.

 

LISTA ADVOKATA NA KONZULARNOM PODRUČJU GK RS U HAMBURGU KOJI GOVORE SRPSKI JEZIK

 


 
 
 
Inicijativa "Studiraj u Srbiji"

12.07.2018

     "Studiraj u Srbiji" je inicijativa Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja R. Srbije koja za cilj ima promociju visokog obrazovanja u Srbiji stranim studentima.  Više informacija o Univerzitetima, fakultetima, studijskim programima i uslovima studiranja stranih studenata u Srbiji možete pronaći na sajtu StudyinSerbia.rs


GOSTOVANJE POZORIŠTA “LEKTIRA” IZ BEOGRADA

02. jun 2018.

    

    

U Hamburgu je u subotu, 2, juna gostovalo pozorište “Lektira” iz Beograda, u organizaciji Saveta roditelja Srpske dopunske škole “Jovan Jovanović Zmaj”, a pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Republike Srbije i Srpske pravoslavne crkve.

Pozorišne predstave “Sebični berberin” za mlađi uzrast i “Jazavac pred sudom” za stariji uzrast, okupile su veliki broj dece ali i njihovih roditelja, koji su, uživali u ovom nesvakidašnjem kulturnom događaju i u medjusobnom druženju. I ovom prilikom organizovano je prikupljanje pomoći za naše državljane koji se leče na onkološkoj klinici u Flensburgu.

Manifestaciji je, ispred Generalnog konzulata, prisustvovala konzul, Lidija Ivanović.


 


SRPSKA DOPUNSKA ŠKOLA U HAMBURGU ORGANIZOVALA KROS RTS

27. maj 2018.

     

               

 

 

 U Hamburgu, u organizaciji Saveta roditelja Srpske dopunske škole “Jovan Jovanović Zmaj”, pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Republike Srbije i Srpske pravoslavne crkve održan je tradicionalni kros RTS-a, u nedelju, 27. maja.

Manifestacija je okupila veliki broj dece i roditelja koji su, po predivnom vremenu u lepom ambijentu parka u Hornu, trčali i uživali u celodnevnom druženju.  Deca su se nadmetala u grupama prema uzrastu i polu, a takmičili su se i roditelji. I ovom prilikom, u skladu sa dosadašnjom praksom na manifestacijama koje organizuje Srpska dopunska škola prikupljena je i pomoć za naše državljane koji se leče na onkološkoj klinici u Flensburgu.

Manifestaciji je, ispred Generalnog konzulata, prisustvovala konzul, Lidija Ivanović.


 


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova